SolidWorks 2014

Inženjerski dizajn i grafika
Autor James Bethune
ISBN 978-86-7310-501-7
Strana: 840 Masa: 1650 g
Ključne reči SolidWorks, CAD, CAM, Auto CAD
Cena
3.630 rsd
3.267 rsd

Preuzmite:

Detaljan sadržaj (√)

O knjizi

Knjiga je fokusirana na kreiranje inženjerskih crteža, uključujući dimenzije i tolerancije i upotrebu standardnih delova i alatki. Svako poglavlje sadrži primer rešavanja problema, korak po korak, koji vam prikazuje kako da primenite koncepte predstavljene u poglavlju.

Detaljan opis

Efikasno podučavanje kroz tekstove će vam pomoći da naučite i savladate različite koncepte:

  • Ciljevi: Svako poglavlje započinje ciljevima i uvodom.
  • Rezimei: Svako poglavlje uključuje rezime i vežbe.
  • Brojne ilustracije: Veliki broj ilustracija zajedno sa objašnjenjima predstavljaju vizuelni pristup učenja. Studenti mogu da vide tekst koji vide i na ekranu sa dodatkom opisnog teksta.
  • Praktična primena: U tekstu se nalaze stotine projekata za vežbu različitih težina (daleko više od bilo koje knjige o kompjuterskoj grafici). Ove vežbe pojačavaju sadržaje svakog poglavlja i pomažu prilikom učenja.
  • Fleksibilnost: Pomoću stotina vežbi koje su predstavljene u knjizi, instruktori mogu da dodele različite vežbe unutar istog razreda iz godine u godinu bez ponavljanja vežbi za studente.
  • Zadovoljavanje standarda: U tekstu su upotrebljeni ANSI standardi za dimenzije i tolerancije. To pomaže studentima da razumeju kako su njihovi projekti definisani za proizvodnju i da razumeju važnost pravilno primenjenih tolerancija.
  • Pristup korak-po-korak: U predstavljanju osnova inženjerskih crteža pomoću SolidWorksa, u tekstu je upotrebljen pristup korak-po-korak, koji omogućava studentima da rade i uče brzinom koja njima odgovara.

Iz iste oblasti

Osnove AutoCAD-a
Saša Ilić
korice/k000202d2b.jpg
Cena: 1.140 rsd
SolidWorks: napredne tehnike
Gradimir Čučuković
korice/k000360d2b.jpg
Cena: 1.777 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd