Python bez oklevanja

Autor Paul Barry
ISBN 978-86-7991-397-5
Strana: 616 Format: B5 Povez: Mek Masa: 820 g
Ključne reči Python
Cena
2.040 rsd
1.938 rsd

Preuzmite:

Python_bez_oklevanja.pdf (√)

Python_HF_prateci_kod.zip (-)

O knjizi

Želite da naučite jezik Python bez lomatanja kroz proste priručnike? Sa knjigom Python bez oklevanja, brzo ćete shvatiti osnove jezika Python, radeći sa ugrađenim strukturama podataka i funkcijama. Zatim ćete preći na građenje vlastite veb aplikacije, istraživanje upravljanja bazama podataka, obradu izuzetaka i borbu sa podacima. Ako vas kopka šta se može postići sa menadžerima konteksta, dekoratorima, skraćenim generisanjem i generatorima, sve je tu. Ovo drugo izdanje će vam pomoći da za kratko vreme postanete Python programer.

 

Detaljan opis

Po čemu je ova knjiga tako naročita?
Zasnovana na najnovijim istraživanjima kognitivne nauke i teorije učenja, knjiga Python bez oklevanja koristi vizuelno bogat format koji aktivira vaš mozak, umesto teškog teksta koji uspavljuje. Zašto gubiti vreme na rvanje sa novim konceptima? Ovo iskustvo učenja koje angažuje više čula projektovano je prema stvarnom načinu funkcionisanja vašeg mozga.

O autoru

Paul Barry živi i radi u gradiću Carlow (u Irskoj), koji ima oko 35.000 stanovnika, a nalazi se oko 80km jugozapadno od glavnog grada, Dublina.

Paul ima diplomu Informacionih sistema, kao i magistaturu Računarstva. Takođe je završio postdiplomske studije Predavanja i nastave.

Paul radi u Institutu za tehnologiju, Carlow od 1995, i predaje na njemu od 1997. Pre nego što je počeo da predaje, Paul je proveo deset godina u IT industriji radeći u Irskoj i Kanadi, gde je najviše radio u okviru zdravstva.

Programski jezik Python i tehnologije vezane za njega bili su sastavni deo Paulovih predavanja za studente počevši od akademske godine 2007.

Paul je autor (ili koautor) još četiri tehničke knjige: dve o Pythonu i dve o Perlu. U prošlosti, mnogo je pisao za časopis Linux Journal Magazine, u kojem je bio dopisnik i urednik.

Iz iste oblasti

40 algoritama: koje bi svaki programer trebalo da zna
Imran Ahmad
korice/k000366d2b.jpg
Cena: 1.782 rsd
Python: Programiranje aplikacija
Wesley J. Chun
korice/k000076d2b.gif
Cena: 3.060 rsd
Python kuvar: prevod 3, izdanja
David Beazley, Brian K. Jones
korice/k000110d2b.jpg
Cena: 2.340 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd