Python bez oklevanja

Autor Paul Barry
ISBN 978-86-7991-397-5
Strana: 616 Format: B5 Povez: Mek Masa: 820 g
Ključne reči Python
Cena
2.040 rsd
1.877 rsd

Preuzmite:

Python_bez_oklevanja.pdf (√)

Python_HF_prateci_kod.zip (-)

O knjizi

Želite da naučite jezik Python bez lomatanja kroz proste priručnike? Sa knjigom Python bez oklevanja, brzo ćete shvatiti osnove jezika Python, radeći sa ugrađenim strukturama podataka i funkcijama. Zatim ćete preći na građenje vlastite veb aplikacije, istraživanje upravljanja bazama podataka, obradu izuzetaka i borbu sa podacima. Ako vas kopka šta se može postići sa menadžerima konteksta, dekoratorima, skraćenim generisanjem i generatorima, sve je tu. Ovo drugo izdanje će vam pomoći da za kratko vreme postanete Python programer.

 

Detaljan opis

Po čemu je ova knjiga tako naročita?
Zasnovana na najnovijim istraživanjima kognitivne nauke i teorije učenja, knjiga Python bez oklevanja koristi vizuelno bogat format koji aktivira vaš mozak, umesto teškog teksta koji uspavljuje. Zašto gubiti vreme na rvanje sa novim konceptima? Ovo iskustvo učenja koje angažuje više čula projektovano je prema stvarnom načinu funkcionisanja vašeg mozga.

O autoru

Paul Barry živi i radi u gradiću Carlow (u Irskoj), koji ima oko 35.000 stanovnika, a nalazi se oko 80km jugozapadno od glavnog grada, Dublina.

Paul ima diplomu Informacionih sistema, kao i magistaturu Računarstva. Takođe je završio postdi-plomske studije Predavanja i nastave.

Paul radi u Institutu za tehnologiju, Carlow od 1995, i predaje na njemu od 1997. Pre nego što je počeo da predaje, Paul je proveo deset godina u IT industriji radeći u Irskoj i Kanadi, gde je naj-više radio u okviru zdravstva.

Programski jezik Python i tehnologije vezane za njega bili su sastavni deo Paulovih predavanja za studente počevši od akademske godine 2007.

Paul je autor (ili koautor) još četiri tehničke knjige: dve o Pythonu i dve o Perlu. U prošlosti, mnogo je pisao za časopis Linux Journal Magazine, u kojem je bio dopisnik i urednik.

Iz iste oblasti

Uvod u Python: automatizovanje dosadnih poslova
Al Sweigart
korice/k000118d2b.jpg
Cena: 2.024 rsd
Python opušteno
Brian Overland
korice/k000233d2b.jpg
Cena: 1.362 rsd
Raspberry Pi za Python programere
Tim Cox
korice/k000071d2b.jpg
Cena: 1.417 rsd
Python kuvar: prevod 3, izdanja
David Beazley, Brian K. Jones
korice/k000110d2b.jpg
Cena: 2.024 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd