Programiranje Android aplikacija

Autor James Talbot, Justin McLean
Strana: 420 Masa: 650 g
Ključne reči Android
Cena
1.480 rsd
1.406 rsd

Preuzmite:

android_primer_knjige.pdf (√)

Android_dopunski_materijal.zip (-)

O knjizi

Praktični priručnik za izdradu Android aplikacija
Knjiga Programiranje Android aplikacija će vam pomoći da savladate programiranje u Androidu tako što ćete praviti potpuno funkcionalne aplikacije od samog početka. Korišćenjem Android 4.3 razvojnih alata rešavaćete realne probleme sa kojima se svaki Android programer susreće, i naučićete najbolje tehnike kako biste bili uspešni u razvoju aplikacija za mobilne telefone.

Detaljan opis

Ovaj priručnik, koji je idealan za programere koji ili imaju malo ili nemaju uopšte iskustva sa Androidom, ali koji imaju osnovno iskustvo sa Java programskim jezikom, vas uči kroz pažljivo pripremljene vežbe sa osvrtom na ceo razvojni proces. Autori ove knjige James Talbot i Justin McLean vode vas kroz izradu prave biciklističke aplikacije za mobilne telefone koja pokriva sve, od merenja pređene kilometraže, do planiranja rute. Svako poglavlje nadograđuje vaše znanje, korak po korak, tako da na kraju imate aplikaciju koja funkcioniše u potpunosti.
Usput ćete dobiti praktično iskustvo u pisanju koda koji se može pokrenuti na velikom broju uređaja, a da i dalje maksimalno koristi najnovije Android mogućnosti. Takođe ćete otkriti i isprobana rešenja za realne probleme do kojih povremeno dođe u Android okruženjima, od nepreciznih podataka senzora do neispravne baterije uređaja – što su realni problemi koje ostale knjige o Androidu uglavnom ignorišu.

Iz iste oblasti

C# programiranje: za Windows i Android
dr John Allwork
korice/k000125d2b.jpg
Cena: 1.700 rsd
Android Studio IDE: kuvar za razvoj aplikacija
Rick Boyer, Kyle Merrifield Mew
korice/k000143d2b.jpg
Cena: 1.742 rsd
Android programiranje: bez oklevanja
Dawn Griffiths, David Griffiths
korice/k000226d2b.jpg
Cena: 2.527 rsd
Android aplikacije: programiranje korak-po-korak
Stefan Chwark
korice/k000044d2b.gif
Cena: 990 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd