Naučite Angular 2

Autor Pablo Deeleman
ISBN 978-86-7310-508-6
Strana: 352 Masa: 560 g
Ključne reči Web dizajn, Angular
Cena
1.650 rsd
1.485 rsd

Preuzmite:

Poglavlje 1 (√)

O knjizi

Vaš brz, jasan vodič za izgradnju aplikacija pomoću Angulara 2.

Šta ćete naučiti

  • Podesite radno okruženje da biste imali sve alatke koje su potrebne za početak izgradnje Angular 2 komponenata uz minimalni napor
  • Ubrzajte rad pomoću TypeScripta, moćnog tipiziranog nadskupa JavaScripta koji prevodi kod na čist JavaScript.
  • Preuzmite potpunu kontrolu nad načinom renderovanja podataka i ažuriranja prilikom promene podataka.
  • Izgradite moćne web aplikacije, zasnovane na strukturiranim hijerarhijama komponenata koje emituju i „osluškuju“ događaje i promene podataka kroz stablo elemenata.
  • Istražite kako da upotrebite eksterne API-je i usluge podataka i omogućite editovanje podataka korišćenjem moći web formulara kreiranih pomoću Angulara 2.
  • Omogućite nesmetanu web navigaciju pomoću usmeravanja aplikacije i statusa rukovanjem uobičajenim funkcijama sa lakoćom.
  • Otkrijte koliko je otporna vaša aplikacija korišćenjem pametnih tehnika za testiranje jedinice i alatki za ispravljanje grešaka.
Detaljan opis

Angular 2 je u potpunosti korigovan da bi ispunio očekivanja modernih programera, koji zahtevaju izuzetno brze performanse i odziv od svojih web aplikacija.

Ova knjiga će vam pomoći da naučite osnove dizajniranja i izgradnje Angular 2 komponenata od početka, pružajući detaljan opis TypeScript sintaksi, koje su potrebne za praćenje primera koji su uključeni u knjigu. Od te tačke nadalje ćemo izgraditi prve komponente, međusobno ćemo ih povezati i dati oblik većim web aplikacijama. Nakon toga ćemo preći na implementiranje rutiranja u Angularu 2, analizirajući kako se rukuje stanjima aplikacije i detaljno opisati navigaciju od jedne komponente do druge. Zatim su u knjizi detaljno opisani web formulari i validacija korisničkog unosa, a kasnije i usklađivanje svih ovih informacija prilikom opisa osnova primene provere identiteta korisnika u Angularu 2 i obezbeđivanje prikaza iz ptičje perspektive različitih strategija za zaštitu stranica i područja web sajta. U ovoj knjizi takođe je obuhvaćeno animiranje komponenata i DOM elemenata pomoću Angulara 2. Poslednji deo ove knjige daje širi uvid u načine testiranja komponenata i druge module, kao što su servisi, komande i usmeravanja.

 

Tabela sadržaja
1: Kreiranje prve komponente u Angularu 2
2: Uvod u TypeScript
3: Implementiranje parametara i događaja u komponente
4: Poboljšanje komponenata pomoću usmeravanja i komandi
5: Izgradnja aplikacije pomoću Angular 2 komponenata
6: Asinhroni servisi podataka u Angularu 2
7: Usmeravanja u Angularu 2
8: Formulari i rukovanje proverom identiteta u Angularu 2
9: Animiranje komponenata pomoću Angulara 2
10: Testiranje koda u Angularu 2

O autoru

Pablo Deeleman je bivši UX dizajner i čeoni inženjer, koji je otkrio Web u 1990-im godinama, kada je modem od 14.400 bps bio ključ za neprevaziđeni svet čuda, a naziv igre je bio izgradi-sopstveni-web sajt.
Nakon što je dobio BA (Hons) diplomu za marketing i prošao različite uloge u svetu marketinga, iskoristio je priliku i razvio se u samoukog, strastvenog UX dizajnera i frontend programera, sa smislom za lepo izrađene CSS rasporede i JavaScript klijente, i proizveo je bezbroj interaktivnih projekata i web desktop i mobilnih aplikacija.
Tokom godina je ispunio svoju karijeru kao UX dizajner i frontend programmer, uspešno vodeći internet projekte za širok raspon klijenata i timova, uključujući evropske online putne operatore, početne sajtove, internacionalne popularne web sajtove, globalne bankovne portale ili kompanije za kocku i mobilne igre. Prekretnica u njegovoj karijeri je bila pojava Node.jsa i radnih okvira za jednostranične aplikacije; trenutno je fokusiran na izgradnju web aplikacija zasnovanih na JavaScriptu.
Živeo je i radio u mnogim državama. Trenutno živi u Barseloni, gde vodi frontend tim u vodećoj svetskoj kompaniji za igre za mobilne uređaje „Barcelona studio of Gameloft“, koja je kreirala internacionalno prihvaćene igre, kao što su Despicable Me: Minions Rush i Asphalt 8.

Iz iste oblasti

Node.js: Projektni obrasci
Mario Casciaro, Luciano Mammino
korice/k000288d2b.jpg
Cena: 2.160 rsd
Node.js: veb razvoj - prevod petog izdanja
David Herron
korice/k000375d2b.jpg
Cena: 2.475 rsd
Joomla! 3: prevod drugog izdanja
Eric Tiggeler
korice/k000073d2b.jpg
Cena: 1.584 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd