Microsoft Excel 2010

Korak po korak + CD
Autor Curtis D. Frye
Strana: 485 Masa: 760 g
Ključne reči Microsoft, Office, Word, Excel. PowerPoint
Cena
1.590 rsd
1.511 rsd
O knjizi

Verovatno već koristite Microsoft Excel 2010, na poslu ili kod kuće, ili razmišljate o tome da počnete da ga koristite. Excel je najprodavaniji program za rad sa radnim tabelama, a pomoću njega možete da napravite sve vrste finansijskih dokumenata: budžete, radne listove o prodaji, dokumenta o prihodima, izveštaje o troškovima, otplati kredita i tome slično. Ako treba da radite bilo šta u vezi s brojevima, Excel 2010 je pravi program za takvu vrstu posla, a u ovoj knjizi vam ćete naći sve informacije koje su vam neophodne.
Svi koji žele da uče i da proširuju svoja znanja i osposobe se da ih što bolje primene. Ovu knjigu mogu da koriste i apsolutni početnici, ali i oni kojima je Excel dobro poznat, ali žele da nauče još nešto novo i da prilagode Excel svojim potrebama. Knjiga je napisana tako da čitaoci mogu da napreduju korak po korak od početka do kraja ili da prvo čitaju ono što ih najviše zanima.
Ova knjiga se izdaje da bi apsolutnim početnicima, ali i onima koji već koriste Excel pomogla da nauče da rade sa ovim programom ili da usavrše svoj rad sa njim. Takođe, naučiće kako da Excel 2010 sasvim prilagode sopstvenim potrebama. Štedi vaše vreme i omogućava vam da lako i brzo ovladate radom u Excelu. Za one koji su sa ranijih verzija ovog programa prešli na Microsoft Excel 2010, predstavićemo ukratko nove karakteristike ovog programa. Jedna od prvih stvari na koju treba da obratite pažnju, jeste da program sadrži traku (ribon), koja je prvi put predstavljena u verziji iz 2007 godine. Ako ste koristili Excel 2003 ili ranije verzije, biće vam potrebno malo vremena da se priviknete na rad u novom korisničkom interfejsu.

Opis knjige
Ova knjiga napravljena je tako da vas navodi korak po korak kroz sve zadatke koje ćete najčešće izvoditi u Microsoft Excelu 2010. Ako počnete od početka i radite vežbanja, bićete spremni da napravite najčešće vrste Excelovih radnih svezaka i radite sa njima. Međutim, svaka tema sadrži nešto posebno. Ako ste radili u ranijim verzijama Excela, ili ako ste odradili sva vežbanja, a kasnije želite da se prisetite kako ste to uradili, ova knjiga će vam pomoći da pronađete tražene informacije. Sve što vam je potrebno, naći ćete u ovoj knjizi.

Detaljan opis

Upoznajte Microsoft Excel 2010
1. Podešavanje radne sveske
2. Rad sa podacima i Excelovim tabelama
3. Izvođenje računskih operacija nad podacima
4. Promena izgleda radne sveske
5. Upotreba filtera u cilju dobijanja specifičnih podataka
6. Promena redosleda i zbirno prikazivanje podataka
7. Kombinovanje podataka sa više izvora
8. Analiziranje alternativnih skupova podataka
9. Izrada dinamičkih listi pomoću izvedenih tabela
10. Izrada grafikona i grafičkih objekata
11. Štampanje
12. Automatizacija postupaka koji se ponavljaju korišćenjem makroa
13. Korišćenje ostalih Microsoft Office programa
14. Zajednički rad sa saradnicima
Rečnik termina
Prečice sa tastature
Indeks
O autoru

Iz iste oblasti

Excel 2019: Korak po korak
Curtis Frye
korice/k000329d2b.jpg
Cena: 1.454 rsd
Office 2016 Kao od šale
Patrice-Anne Rutledge
korice/k000129d2b.gif
Cena: 1.340 rsd
Excel 2016 Korak po korak
Curtis Frye
korice/k000139d2b.jpg
Cena: 1.729 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd