FOKUS

Autor Bojan Mihajlović
ISBN 978-86-80666-27-3
Strana: 112 Format: A5 Povez: Meki Masa: 130 g
Cena
1.000 rsd

Preuzmite:

Fokus - isecak.pdf (√)

O knjizi

OTKRIJTE SVAKI DEO POSLOVNE AVANTURE!

Ovo je istinita priča koja pruža neprocenjive smernice onima koji hrabro kreću putem pokretanja sopstvenog biznisa. Bez obzira na konkurenciju koja preovladava na tržištu, saznaćete rešenja koja će vam pomoći da izgradite sopstveni biznis od temelja. Svaka stranica otkriva autentično iskustvo autora, koji deli svoje iskustvo i saradnju sa mentorom.

Naučićete kako da stvorite rast na tržištu, izbegnete greške i kreirate poslovne strategije koje donose rast.

Autor knjige FOKUS otkriva suštinske taktike nevidljive prodaje i efikasnog marketinga koje će vas katapultirati prema poslovnom uspehu. U knjizi se detaljno razmatraju ključne komponente marketing miksa – proizvod/usluga, cena, distribucija i promocija – pri čemu se razotkrivaju strategije koje leže iza uspešnih kampanja. Korak po korak, saznaćete kako da izgradite prepoznatljiv brend, istražite tržište, važnost „silent marketinga”, postavljanje pametne cenovne strategije i izbegnete zamke pohlepe u biznisu.

Detaljan opis

Predgovor

Prvi koraci
Nevidljiva prodaja
Marketing miks
Formiranje brenda
Vizuelni elementi
Analiza tržišta
Taktika
Definisanje cene
Rast ili pohlepa
Oglašavanje
Mediji
Silent marketing
CRM
Lični marketing
Pismo

O autoru

O autoru

BOJAN MIHAJLOVIĆ je ime koje profesionalno odzvanja u regionu, pa čak i šire. Autor je knjiga „Manipulacija”, „Fokus” i „Odluka”. Školovao se u Beogradu, Njujorku i Kelnu, odakle nosi dragocena iskustva. Karijeru je gradio prvo u korporativnim kompanijama, a zatim je krenuo u preduzetničku avanturu. Zajednički imenitelj Bojanove karijere je uspeh, što potvrđuju i dva priznanja koja je osvojio – „Menadžer godine” u Crnoj Gori 2011. i „Direktor godine” u javnom sektoru Srbije 2013. Danas živi u Čikagu i radi kao konsultant, pomaže kompanijama da reše teškoće u poslovanju, kreiraju individualne ili profesionalne performanse, stvore vrednost na tržištu, brend, uvećaju rast, kreiraju digitalnu strategiju, povećaju prihode i tako ostvare željeni cilj.

Iz iste oblasti

Uvod u poslovnu komunikaciju
Svetislav Milovanović, Zoran Jovanović
korice/k000263d2b.jpg
Cena: 1.200 rsd
Oklada stoljeća
Michael Lewis
korice/k000523d2b.jpg
Cena: 2.318 rsd
Moje vreme: Vreme umetnosti i društva, tom 2
Radoslav Ćebić
korice/k000476d2b.jpg
Cena: 1.755 rsd
Stvaraj (na) svoj način
Miloš Belčavić
korice/k000625d2b.jpg
Cena: 950 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd