Dijagnostika vozila

komplet od dve knjige
Autor grupa autora
Strana: 490 Masa: 1070 g
Ključne reči OBD, Dijagnostika, Autodijagnostika, Dijagnoza, automobili, vozila
Dostava * BESPLATNA *
Cena
3.890 rsd
O knjizi

U nedoumici ste koju knjigu za autodijagnostiku da izaberete? Nudimo vam savršeno rešenje. Komplet od dve knjige, na 560 strana sa dodatnim popustm. Verujemo da se odgovor na vaša pitanja sigurno nalazi u ovim knjigama.

 

Pojedinacno o knjigama možete naći na stranama

http://infoelektronika.net/knjiga-dijagnostika-elektronskih-sistema-motornih-vozila-24

i

https://www.infoelektronika.net/knjiga-dijagnoza-vozila-uz-pomoc-obd-ii-390

 

Detaljan opis

Na jednostavan i slikovit način u knjizi su prikazane osnove elektrotehnike, električna merenja, čitanje električnih šema, principi rada davača, izvršnih elemenata i elektronski uređenih sistema. U dodatku se nalaze mali engleski rečnik, razne tabele i izrazi za pretvaranje jedinica i veličina. Jednom rečju, sve što je potrebno za uspešno i efikasno sprovođenje elektronske dijagnostičke procedure iz parametara.
Pored detaljnog opisa praktičnih mogućnosti današnje dijagnostike za ambicioznije automobiliste u knjizi je opisana samogradnja jeftinog dijagnostičkog interfejsa i dati neki proizvodi sa tržišta. Drugi projekat se bavi izradom multifunkcionalnog instrumenta koji stalno može da prikazuje izmerene vrednosti u automobilu.
Za one koji bi hteli da uđu dublje u materiju opisani su tekući dijagnostički protokoli po standardima. Starija vozila se mogu dijagnosticirati preko VAG protokola KW1281 i podvesti pod novu konfiguraciju. Sa ovim znanjima bićete u mogućnosti da očitate i iskoristite sve dijagnostičke poruke i primene. 

Greška, koju imalac ovih knjiga može da napravi je da ih ne pročita, ostavi na nekoj polici i dozvoli sebi da lako dostupno znanje ne primeni u praksi.

Iz iste oblasti

Razvoj Android aplikacija: Basic za Android - B4A
Prof Dr Dogan Ibrahim
korice/k000254d2b.jpg
Cena: 1.200 rsd
Akustika prostora
dr Richard A. Honeycutt
korice/k000229d2b.jpg
Cena: 1.233 rsd
GSM/GPRS Projekti
Prof Dr Dogan Ibrahim i Ahmet Ibrahim
korice/k000194d2b.jpg
Cena: 1.445 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd