Dijagnostika vozila

komplet od dve knjige
Autor grupa autora
Strana: 490 Masa: 990 g
Ključne reči OBD, Dijagnostika, Autodijagnostika, Dijagnoza, automobili, vozila
Dostava * BESPLATNA *
Cena
3.330 rsd
2.997 rsd
O knjizi

U nedoumici ste koju knjigu za autodijagnostiku da izaberete? Nudimo vam savršeno rešenje. Komplet od dve knjige, na 490 strana sa dodatnih 10% popusta. Verujemo da se odgovor na vaša pitanja sigurno nalazi u ovim knjigama. Požurite, ponuda kratko traje

 

Pojedinacno o knjigama možete naći na stranama

http://infoelektronika.net/knjiga-dijagnostika-elektronskih-sistema-motornih-vozila-24

i

http://infoelektronika.net/knjiga-dijagnoza-vozila-uz-pomoc-obd-42

 

Detaljan opis

Na jednostavan i slikovit način u knjizi su prikazane osnove elektrotehnike, električna merenja, čitanje električnih šema, principi rada davača, izvršnih elemenata i elektronski uređenih sistema. U dodatku se nalaze mali engleski rečnik, razne tabele i izrazi za pretvaranje jedinica i veličina. Jednom rečju, sve što je potrebno za uspešno i efikasno sprovođenje elektronske dijagnostičke procedure iz parametara.
Pored detaljnog opisa praktičnih mogućnosti današnje dijagnostike za ambicioznije automobiliste u knjizi je opisana samogradnja jeftinog dijagnostičkog interfejsa i dati neki proizvodi sa tržišta. Drugi projekat se bavi izradom multifunkcionalnog instrumenta koji stalno može da prikazuje izmerene vrednosti u automobilu.
Za one koji bi hteli da uđu dublje u materiju opisani su tekući dijagnostički protokoli po standardima. Starija vozila se mogu dijagnosticirati preko VAG protokola KW1281 i podvesti pod novu konfiguraciju. Sa ovim znanjima bićete u mogućnosti da očitate i iskoristite sve dijagnostičke poruke i primene. 

Greška, koju imalac ovih knjiga može da napravi je da ih ne pročita, ostavi na nekoj polici i dozvoli sebi da lako dostupno znanje ne primeni u praksi.

Iz iste oblasti

Akustika prostora: Kolor izdanje - v.2019
dr Richard A. Honeycutt
korice/k000229d2b.jpg
Cena: 1.196 rsd
Python 3: programiranje i GUI
Andrew Pratt
korice/k000208d2b.jpg
Cena: 1.463 rsd
Retro audio: servisni vodič
Paul Hetrelezis
korice/k000238d2b.jpg
Cena: 1.279 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd