Digitalna fotografija

Najbolje iz edicije 1-5
Autor Scott Kelby
ISBN 978-86-7555-416-5
Strana: 288 (u boji) Format: B5 Povez: Mek Masa: 600 g
Ključne reči Digitalna fotografija
Cena
2.300 rsd
2.070 rsd
O knjizi

Skot Kelbi, autor najprodavanijih knjiga o fotografskim tehnikama u poslednjih pet godina, pažljivo je izabrao najbolje, najkorisnije i najpraktičnije tehnike iz svoje inovativne edicije Digitalna fotografija i objedinio ih u ovu „kolekciju najvećih hitova“.

Knjige iz ove edicije najprodavanije su knjige svih vremena o digitalnoj fotografiji zato što Skot ima dar da teške stvari pojednostavi, da vam potpuno približi tehnike za koje ste mislili da ih ne možete savladati i da vam kaže – baš kao što bi rekao svom prijatelju – koje tačno dugme da pritisnete, koje parametre da koristite i šta da radite kako biste počeli da pravite fotografije o kakvim ste uvek maštali ali niste znali kako da dođete do njih (upravo takve tajne profesionalnih fotografa saznaćete iz ove knjige).
Knjige iz edicije Digitalna fotografija oberučke su prihvatili fotografi širom sveta (prevedene su na gotovo svaki jezik koji vam padne na pamet), zato što u njima nema teorije pune zbunjujućih termina i detaljnih objašnjenja principa foto- grafskih tehnika. One vam govore samo ono što treba da znate i tipa su „pokaži mi kako to da uradim“ a ne „reci mi nešto o tome“. U rukama trenutno držite autorov lični izbor „najboljeg od najboljeg“ (kolekciju tekstova iz svih pet knjiga iz ove edicije), ažuriran dodavanjem najnovijih informacija, i sa samo jednom idejom, samo jednom tehnikom i samo jednim praktičnim savetom na svakoj stranici.

Detaljan opis

Poglavlje 1: Profesionalna ­upotreba blica
Poglavlje 2: Istina o objektivima
Poglavlje 3: Profesionalni saveti za dobijanje oštrih fotografija
Poglavlje 4: Profesionalno korišćenje studija
Poglavlje 5: Profesionalno snimanje portreta
Poglavlje 6: Profesionalno snimanje venčanja
Poglavlje 7: Snimanje sportskih fotografija
Poglavlje 8: Profesionalno snimanje pejzaža
Poglavlje 9: Saveti za snimanje fotografija s putovanja
Poglavlje 10: Profesionalno snimanje drugih stvari
Poglavlje 11: Saveti za dobijanje boljih fotografija
Poglavlje 12: Od foto-aparata u mobilnom telefonu
do DSLR aparata
Poglavlje 13: Deset stvari koje bih voleo da mi je neko rekao
Poglavlje 14: Recepti za dobijanje najboljeg snimka

O autoru

Skot Kelbi je urednik i izdavač cenjenog časopisa Photo­shop User i rukovodi obukom u on-lajn zajednici name­njenoj fotografima širom sveta – KelbyOne. Jedan je od voditelja uticajnog nedeljnog kontakt programa na vebu – The Grid – posvećenog fotografiji, i širom sveta drži radionice i semi­na­re o digitalnoj fotografiji. Nagrađivan je za više od 60 knjiga, uključujući The Photoshop Book for Digital Photographers, The Lightroom Book for Digital Photographers i Light It, Shoot It, Retouch It: Learn Step by Step How to Go from Empty Studio to Finished Image.

Iz iste oblasti

Digitalna fotografija, 4. deo
Scott Kelby
korice/k000016d2b.gif
Cena: 2.070 rsd
Digitalna fotografija, 3. deo
Scott Kelby
korice/k000015d2b.gif
Cena: 2.070 rsd
Digitalna fotografija, 2. deo
Scott Kelby
korice/k000014d2b.gif
Cena: 2.070 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd