CCNA 200-301

Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 1
Autor Wendell Odom
ISBN 9788673105550
Strana: 848 Format: B5 Povez: Mek Masa: 1350 g
Ključne reči Sertifikati, CCNA, Switch, Mreža
Cena
3.300 rsd
2.904 rsd
O knjizi

Oslonite se na najprodavaniju Official Cert Guide seriju iz Cisco Pressa, koja će vam pomoći da učite, pripremite se i vežbate za uspešnost na ispitu. Serija je izgrađena sa ciljem da obezbedi procenu, pregled i praksu koja će vam osigurati da se u potpunosti pripremite za ispit za sertifikat. Ova knjiga, u kombinaciji sa knjigom CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 2, obuhvata teme ispita za CCNA 200-301 ispit.

CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 1  predstavlja vam organizovanu rutinu pripreme za test upotrebom dokazanih serija elemenata i tehnika. “Da li ovo već znam?” kviz otvara svako poglavlje i omogućava vam da odlučite koliko vremena treba da provedete u svakom odeljku. Lista tema ispita olakšava referenciranje. Zadaci pripreme za ispit, na kraju poglavlja pomažu vam da istražite ključne pojmove koje morate detaljno da znate.

 • Savladajte teme ispita Cisco CCNA 200-301
 • Procenite znanje pomoću kviza na početku svakog poglavlja
 • Pregledajte ključne koncepte koristeći zadatke za pripremu ispita
 • Vežbajte pomoću realističkih ispitnih pitanja u softveru praktičnog testa

CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 1  iz Cisco Pressa vam omogućava da iz prvog puta uspešno uradite ispit i jedini je resurs za samostalno učenje, koje je Cisco odobrio. Najprodavaniji autor i stručni instruktor Wendell Odom deli savete za pripremu i savete za testiranje, pomažući vam da identifikujete oblasti koje su vam nejasne i poboljšate konceptualno znanje i veštine.

Ovaj kompletan studijski paket uključuje

 • Dokazanu rutinu za pripremu testa koja će vam pomoći da položite ispit
 • Kvizove “Da li već ovo znam?”, koji vam omogućavaju da odlučite koliko vremena treba da provedete u svakom odeljku
 • Vežbe na kraju poglavlja i na kraju dela, koje vam pomažu da istražite ključne koncepte koje morate detaljno da znate
 • Moćan Pearson Test Prep Practice Test softver, zajedno sa stotinama dobro pregledanih, realnih pitanja za test, opcijama za prilagođavanje i detaljnim izveštajima performanse
 • Besplatnu kopiju CCNA 200-301 Volume 1 Network Simulator Lite softvera, upotpunjen sa smislenim vežbama koje vam pomažu da usavršite svoje veštine pomoću interfejsa komandne linije za rutere i svičeve
 • Linkove za serije praktičnih vežbi za konfiguraciju koje je razvio autor
 • Online, interaktivne praktične vežbe koje vam pomažu da usavršite svoje znanje
 • Više od 90 minuta video snimka autora
 • Završno poglavlje pripreme koje će vas voditi kroz alatke i resurse i pomoći vam da izgradite strategiju pregleda i testiranja
 • Predloge za plan učenja i šablone koji će vam pomoći da organizujete i optimizujete vreme učenja

Dobar u pogledu nivoa detalja, planova učenja, karakteristika procene, izazovnih pitanja i vežbi, video instrukcija i praktičnih vežbi, ovaj zvanični vodič će vam pomoći da savladate koncepte i tehnike koje će osigurati uspeh na ispitu.

CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 1 , u kombinaciji sa CCNA 200-301 Zvanični vodič za sertifikat, knjiga 2, vodi vas kroz sve teme ispita koje se nalaze u Cisco 200-301 ispitu. Teme obuhvaćene u 1.delu uključuju:

 • Osnove umrežavanja
 • Implementiranje Ethernet LAN-ova
 • Implementiranje VLAN-ova i STP-a
 • IPv4 adresiranje
 • IPv4 rutiranje
 • OSPF
 • IPv6
 • Bežični LAN-ovi

Prateći veb sajt

Prateći veb sajt sadrži više od 300 jedinstvenih pitanja za vežbu za ispit, CCNA Network Simulator Lite softver, online praktične vežbe i 90 minuta video obuke.

Uključuje ekskluzivne ponude za do 70% popusta za video obuke, praktične testove i više od toga

Takođe iz Cisco Pressa je dostupno za CCNA ispit i knjiga CCNA 200-301 Official Cert Guide, Volume 1 Premium Edition eBook and Practice Test. Ovaj proizvod za pripremu ispita u digitalnom obliku kombinuje e-knjigu sa Pearson Test Prep Practice Test softverom.

Detaljan opis

Ovaj integrisani paket za učenje

 • omogućava vam da se fokusirate na pojedinačne oblasti ili uradite kompletan ispit vremenski ograničen
 • uključuje direktne linkove za svako pitanje sa detaljnim instrukcijama da bi vam pomogao da razumete koncepte iz datog pitanja
 • obezbeđuje jedinstvene skupove pitanja za vežbu
 • prati performansu i obezbeđuje povratne informacije modul-po-modul, otkrivajući kompletnu procenu vašeg znanja, da bi vam pomogao da fokusirate učenje tamo gde je najpotrebnije

Osim bogatog, ažuriranog sadržaja, ovo novo izdanje uključuje serije besplatnih praktičnih vežbi koje će vam pomoći da savladate nekoliko konfiguracije iz stvarnog sveta i rešite probleme aktivnosti. Ove vežbe možete da uradite u CCNA 200-301 Network Simulator Lite, Volume 1 softveru koji je besplatno uključen na pratećem veb sajtu za ovu knjigu. Ovaj softver, koji simulira iskustvo u radu na stvarnim Cisco ruterima i svičevima, sadrži sledeće 22 besplatne vežbe, obuhvatajući teme iz Dela 2 i Dela 3, prvih odeljaka za konfiguraciju u ovoj knjizi:

 1. Konfigurisanje lokalnih korisničkih imena
 2. Konfigurisanje naziva hostova
 3. Interfejs Status I
 4. Interfejs Status II
 5. Interfejs Status III
 6. Interfejs Status IV
 7. Konfigurisanje Switch IP podešavanja
 8. Switch IP adresa
 9. Switch IP konekcija I
 10. Switch CLI proces konfiguracije I
 11. Switch CLI proces konfiguracije II
 12. Switch CLI Exec režim
 13. Podešavanje lozinki sviča
 14. Podešavanja interfejsa I
 15. Podešavanja interfejsa II
 16. Podešavanja interfejsa III
 17. Prosleđivanje sviča I
 18. Bezbednost sviča I
 19. Interfejsi sviča i scenario prosleđivanja konfiguracije
 20. Konfigurisanje VLAN-ova
 21. Rešavanje problema VLAN-a
O autoru

Wendell Odom, CCIE No. 1624 Emeritus, uključen je u mrežnu industriju od 1981.godine. Radio je kao mrežni inženjer, konsultant, sistemski inženjer, instruktor i autor kursa; trenutno radi na pisanju i na kreiranju alatki za učenje za sertifikat. Ova knjiga je njegovo 28. izdanje njegovog angažovanja za Pearson, a autor je svih izdanja CCNA Cert Guides Cisco Pressa, o rutiranju i svičingu. Tokom godina pisao je knjige, od osnova umrežavanja, do vodiča za sertifikate za CCENT, CCNA R&S, CCNA DC, CCNP ROUTE, CCNP QoS i CCIE R&S. Podržava alatke za učenje, linkove za svoje blogove i druge resurse na svom sajtu, www.certskills.com.

Iz iste oblasti

CCNA 200-301: zvanični vodič za sertifikat, knjiga 2
Wendell Odom
korice/k000574d2b.jpg
Cena: 2.904 rsd
Android Studio IDE: kuvar za razvoj aplikacija
Rick Boyer, Kyle Merrifield Mew
korice/k000143d2b.jpg
Cena: 1.742 rsd
Pad računara: kad avionski sistemi otkažu
Tom Dieusaert
korice/k000385d2b.jpg
Cena: 1.260 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd