Budi sam svoj mentor

Autor Anne Bruce
ISBN 978-995-806-327-5
Strana: 156 Format: B5 Povez: Meki Masa: 320 g
Cena
2.670 rsd
2.537 rsd
O knjizi
OTKRIJTE I RAZVIJTE SVOJE OSOBNE SNAGE!

Neovisno o tome jeste li menadžer, nadzornik, poduzetnik, budući poduzetnik, student ili djelatnik zaposlen na pola radnog vremena, umirovljenik ili je Vaša uloga kombinacija nekoliko navedenih, Vi vjerojatno niste spremni provoditi veliku količinu vremena u potrazi za odgovorima na izazove s kojima se u životu susrećete.

Naši poslovni životi nisu odvojeni od naših privatnih života. Ujedinjeni su u jednoj osobi. Henry Ford često je znao reći: „Kako to da svaki put kad tražim par ruku dobijem i cijelog čovjeka?” Odgovor je: na jednu dimenziju života čovjeka utječu i sve druge.

Nadamo se da će Vam ovaj pristup koji uzima u obzir cijelu osobu biti uzbudljiv! Ova knjiga pružit će vam posebno povećalo i životne kompase potrebne da pomognu svim tim ponašanjima i talentima da izađu na vidjelo, budu oštri i posebni, usmjereni, a ne besciljni i izgubljeni. Knjiga Vas vodi dalje i dublje u postupak zauzimanja pristupa samomentoriranju koji uzima u obzir cijelu osobu.

Knjiga također govori o odgovornosti, a ne samo o samomentoriranju. Odgovornost je ključna sastavnica samomentoriranja. Neka Vam ova knjiga bude službeni „oslonac „ i „bodritelj”.

Detaljan opis

 

O autoru

Anne Bruce autorica je uspješnica, motivacijska govornica i trenerica u području ljudskog ponašanja, profesionalnog razvoja i osobnog rasta. Vodila je radionice Kako biti sam svoj mentor od Las Vegasa do Washingtona, Ženeve, Londona, Dubaija i Delhija te poslovne konferencije, međunarodne sastanke i forume diljem svijeta. Autorca je uspješnice o poslovnoj komunikaciji Phrases for Documenting Employee Performance Problems, Discover the Truth, How to Motivate Every employee... Bila je gostujuća autorica i posebna govornica za Bijelu kuću, CIA-u, FBI, Pentagon, Coca-Colu, Medicinski centar Sveučilišta Baylor. Vodi i svoju radijsku emisiju.

Iz iste oblasti

Antikorupcija
Robert I. Rotberg
korice/k000513d2b.jpg
Cena: 2.964 rsd
Usmeno i pismeno izražavanje
Vuk Milatović
korice/k000448d2b.jpg
Cena: 750 rsd
Održivi biznis planovi u agrobiznisu
Paul Thompson, Branko Ž. Ljutić, Milan Lj. Stamatović
korice/k000511d2b.jpg
Cena: 2.250 rsd
Rješavanje sukoba
Daniel Dana
korice/k000532d2b.jpg
Cena: 1.995 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd