Angular 6

od osnovnih do poslovnih veb aplikacija
Autor Doguhan Uluca
ISBN 978-86-7310-529-1
Strana: 512 Format: B5 Povez: Meki Masa: 820 g
Ključne reči Web dizajn, Angular
Cena
2.310 rsd
2.079 rsd
O knjizi

Ova knjiga je za početnike i iskusne programere koji žele da uče o Angularu ili veb razvoju uopšte. Ako ste Angular programer, predstavićemo vam ceo proces od projektovanja i primene Angular aplikacije do izrade veb stranica. Učićete o Angular obrascima koje je lako razumeti i učiti druge. Ako ste slobodni programer, upoznaćete se sa efikasnim alatkama i tehnologijama za isporučivanje Angular aplikacije na bezbedan i pouzdan način. Ako ste poslovni programer, učićete o obrascima i praksi za pisanje Angular aplikacija sa skalabilnom arhitekturom.

Detaljan opis

Poglavlje 1, Podešavanje razvojnog okruženja, opisuje podešavanje okruženja pomoću skriptova.
Poglavlje 2, Kreiranje veb aplikacije Local Weather, predstavlja Kanban metod razvoja softvera pomoću alatki za projektovanje koje su jednostavne za upotrebu, za predstavljanje ideja. Takođe opisuje osnove Angulara, testiranje koda i iskorišćavanje CLI alatki za maksimalne rezultate.
Poglavlje 3, Priprema Angular aplikacije za proizvodno izdanje, obuhvata kako da rešite probleme u Angular aplikaciji i upotrebu kontejnera pomoću Dockera za omogućavanje upotrebe clouda.
Poglavlje 4, Zadržite Angular ažurnim, opisuje strategije i razloge zašto biste trebali da imate ažurne alatke za razvoj i razvojno okruženje.
Poglavlje 5, Poboljšajte Angular aplikaciju pomoću Angular Materiala, predstavlja Angular materijal i opisuje kako da ga upotrebite za izgradnju atraktivnih aplikacija.
Poglavlje 6, Reaktivni obrasci i interakcija komponenti, opisuje upotrebu Angular obrazaca i reaktivno programiranje upotrebom RxJS-a.
Poglavlje 7, Kreirajte Router-first poslovnu aplikaciju, fokusira se na Router-first arhitekturu, pristup koji se sastoji od sedam koraka za projektovanje i razvoj aplikacija srednje veličine ili velikih aplikacija.
Poglavlje 8, Neprekidna integracija i API projektovanje, opisuje neprekidnu integraciju pomoću CircleCI-a i ranu integraciju sa pozadinskim API-jima upotrebom Swaggera.
Poglavlje 9, Provera identiteta i autorizacija, detaljno opisuje obrasce vezane za proveru identiteta i autorizaciju u Angular i RESTful aplikacijama.
Poglavlje 10, Projektovanje Angular aplikacije i recepti, sadrži recepte koji su uobičajeno potrebni za poslovne aplikacije.
Poglavlje 11, Visoko dostupna Cloud infrastruktura na AWS-u, prevazilazi funkcije aplikacija i govori o dobavljanju visoko dostupne cloud infrastrukture na AWS-u.
Poglavlje 12, Google Analytics i napredne Cloud opcije, opisuje varijacije vlasništva, upotrebe i optimizacije cloud infrastrukture i upotrebu Google Analyticsa za snimanje ponašanja korisnika.
Knjiga Angular 6 za poslovne veb aplikacije prati praktičan i minimalistički pristup, prikazuje kao da projektujete aplikacije vrhunskog kvaliteta.

O autoru

Doguhan Uluca je ekspert za razvoj softvera za Excella Consulting u Vašingtonu. On je osnivač i direktor višejezičnog Tech Talk DC sastanka i kreator je konferencije DC Full Stack Web Summit. Objavljivao je svoje radove na DevProu i ACM-u. Govornik je na međunarodnim konferencijama, kao što su Ng-Conf, CodeStock, deliver: Agile i Agile XP. Stručnjak je za JavaScript, Agile i cloud inženjerstvo. Doguhan je aktivni saradnik u zajednici otvorenog koda, a publikovao je biblioteke i alatke za JavaScript, Angular, Node i MongoDB.

Iz iste oblasti

WordPress: kreiranje veb aplikacija
Brian Messenlehner, Jason Coleman
korice/k000357d2b.jpg
Cena: 2.178 rsd
Osnove veštačke inteligencije i mašinskog učenja
Zsolt Nagy
korice/k000318d2b.jpg
Cena: 1.782 rsd
Zbirka zadataka iz programskog jezika C#
Miroljub Zahorjanski
korice/k000234d2b.jpg
Cena: 910 rsd
GraphQL i React Full-Stack veb razvoj
Sebastian Grebe
korice/k000293d2b.jpg
Cena: 2.070 rsd

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd