Isporuka i plaćanje

Isporuka

Isporuka se vrši u sve zemlje sveta standardnom poštom ili međunarodnom express poštom EMS.

Srbija:

U Srbiji isporuka se vrši prvenstveno kurir službom D Express ili na zahtev kupca putem PTT Srbije kao PostExpress. Prilikom isporuke otkupnih pošiljki putem PTT Srbije, pošta zaračunava proviziju za povraćaj otkupa. Kod kurir službe nema dodatnih troškova, tj. poštarina je malo povoljnija.

Kosovo:

Isporuka se vrši samo za porudžbine koje su uplaćene unapred. Slanje pouzećem nije moguće.
Isporuka se vrši putem Pošte Srbije. Po našim informacijama na Kosovo nije moguće poslati:
- knjige koje su na ćirilici
- knjige koje su povezane sa srpskom istorijom, kulturom i tradicijom.

Svet

Sve porudzbine se salju u sve zemlje sveta. Postarina zavisi od destinacije i težine. Prilikom unosa podataka u porudzbenicu odmah dobijate i troskove. Priprema inostrane porudžbine traje 2-5 dana. Rok dostave teče od trenutka slanja.

Taksa na uvoz, carina
U pojedinim državama moguće je da će carinska uprava tražiti plaćanje takse na uvoz. Ovi propisi variraju od države do države i savetujemo Vas da se raspitate da li to važi u vašem slučaju. Takse na uvoz su nepredvidljive za nas. Trošak takse pada uvek na teret kupca. Iz dosadašnjeg iskustva za slanje knjiga nije bilo problema ni u jednoj državi.

Koliko iznosi poštarina?
Orijentaciona poštarina u Srbiji iznosi 0 ili 239 din kurir sluzbama, a za PostExpress cena je po cenovniku JP PTT Srbije. Za inostranstvo zavisi od težine i destinacije. Tačan iznos poštarine se utvrdjuje tek na osnovu formirane narudžbine, zato što poštarina zavisi od izabranog načina slanja, težine i regiona sveta. Kada naručite preko veb ili mobilne prodavnice, odmah će biti obracunat iznos poštarine.

 

Reklamacija (Refund Policy)

Postupak reklamacije neispravno isporučenih proizvoda
Na zamenu neispravnih proizvoda imate pravo ako je na proizvodu vidljivo da greška nije nastala neispravnim korišćenjem već da je došlo do greške u proizvodnji ili pakovanju. Kupac je dužan da prijavi reklamaciju u roku od 5 radnih dana od momenta prijema pošiljke.

Povrat robe se u tom slučaju vrši na naš trošak a prijava ide u jednostavna tri koraka:
1.Pošaljite Vaš zahtev na e-adresu redakcija@infoelektronika.net
Obavezno navedite sledeće podatke:
    ime, prezime i punu adresu
    e-mail adresu
    poruku u kojoj ćete opisati razlog reklamacije

2.  Artikle namenjene za povrat spakujte u ambalažu i na koverti napišite „reklamacija“

 

3.  U trenutku kada dostavljač isporuči ispravan proizvod od Vas će preuzeti proizvod koji vraćate odnosno reklamirate. Dostavljač ne sme preuzeti proizvod ako on nije upakovan u originalnu ambalažu. Zato Vas molimo da se obavezno pridržavate tačke 2  kod slanja paketa namenjenog za reklamaciju.

Oštećene ili pogrešno isporučene artikle šaljemo odmah po prijemu Vaše reklamacije.

 

Povraćaj novca
Povraćaj novca se vrši isključivo u slučaju reklamacije.

Ukoliko je roba plaćena karticom putem interneta, Agencija Eho je u obavezi da povraćaj novca izvrši preko tog servisa.
Ukoliko je roba plaćena uplatom na šalteru pošte ili banke na dinarski račun firme, kupac je u obavezi da dostavi svoj tekući račun radi povraćaja novca.

 

Zastita privatnosti (Privacy Policy)

Prikupljanje i obrada podataka od strane infoelektronika.net obavlja se u skladu sa sledećim:
• infoelektronika.net od posetilaca i kupaca prikuplja lične podatke odnosno podatke firme, ako su u pitanju pravna lica.
• Svrha prikupljanja podataka je iskljucivo komunikacija, informisanje i slanje robe kupcima, tj za poslovanje koje je u skladu s dobrim poslovnim principima.
• Prikupljeni podaci se čuvaju u bazi podataka infoelektronika.net
• Lica koja koriste podatke jesu lica koja imaju ugovorni ili radni odnos sa preduzećem Agencija Eho kao i svi državni organi koji po sili zakona ili odluci suda imaju pravo na korišćenje podataka.
• Davanje ličnih podataka od strane posetilaca i kupaca je iskljucivo na dobrovoljnoj bazi. U slučaju da posetilac želi da kupi robu na infoelektronika.net obavezan je da ostavi svoje podatke prodavnici infoelektronika.net. Ti podaci moraju biti istiniti.
• Korisnik usluga koji je uneo svoje podatke, a nije obavio kupovinu, ima pravo da opozove svoje podatke. Slanjem zahteva njegovi podaci će biti obrisani. U slučaju da je posetilac obavio kupovinu, tj. postao kupac, nema pravo na opoziv ličnih podataka, jer po sili zakona mora postojati evidencija kupoprodaje.
• Korisnik uvek može izmenti (ažuririrati) svoje podatke.
• U ime internet prodavnice infoelektronika.net obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših posetilaca i kupaca, i da lične podatke koje smo prikupili od njih nećemo koristiti u druge svrhe niti ćemo ih ustupiti trećim licima.

NASLOV ...

Naslov
Autor
Cena: 12.356 rsd


USPEŠNO DODATO U KORPU


 
KORPA:
- Artikala: 0
- Iznos: 0 rsd